Iuliana Holban

Bună!

Eu sunt Iuliana și sunt Expert Psiholog si Psiholog Clinician Autonom.

În prezent îmi desfăşor activitatea de psiholog axându-mă pe Evaluare Clinică, Parenting, Consiliere de scurta durată, Expertiză Judiciară şi Extrajudiciară.

Sunt o persoană organizată, cu o atenție desăvârșită pentru detalii. Îmi place să lucrez în mod individual, însă consider că cea mai bună muncă este cea în echipă, iar în cadrul echipei holbansiholban.ro am găsit un mediu în care am putut acumula abilități și experiențe distincte în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun. Cel mai mult îmi place să lucrez cu copii în cadrul Atelierelor de Dezvoltare Personală pe care le organizez.

În prezent mă ajut de toate informaţiile care au contribuit la formarea mea şi care m-au ajutat sa devin omul (dincolo de psihologul) care sunt astăzi, oferindu-le publicului larg, prin colaborarea cu grădiniţe, școli, cu presa scrisă – Ziarul Adevărul şi colaborarea cu emisiunea „Educaţie pentru Viaţă”, din cadrul postului Speranţa TV.

Te aştept la cabinet dacă vrei să te dezvolţi, să depăşeşti momente mai puţin plăcute şi să creezi relaţii bazate pe autenticitate cu cei din jur!

Meniu
WhatsApp chat