Evenimentul „International Conference on Forensic Psychology & Psychological Expertise”

Evenimentul „International Conference on Forensic Psychology & Psychological Expertise a reprezentat un eveniment unic pentru domeniul forensic psychology, dedicat în exclusivitate profesioniştilor din acest domeniu nou pentru România, psihologilor clinicieni cu specializare în Expertiza Psihologică, deoarece în cadrul evenimentului au fost prezentate numai studii de caz şi metode profesionale concrete, manifestarea având un pronunțat caracter formativ-aplicativ și nu de prezentare a unor domenii generale.

La eveniment au fost invitate personalitățile emblematice ale domeniului Forensic Psyschology și ale Expertizei Psihologice, la nivel internaţional, fiind prezenți cei mai mari experți psihologi și specialiști în accesul la justiție din Statele Unite ale Americii, Republica Cehă, Republica Moldova şi România. Speakerii evenimentului: David L. Shapiro, PhD., Lenore Walker, PhD., Veronika A. Polisenska, PhD., Svetlana Rusnac, PhD.

Conferința a fost cartată EFPA și s-a desfășurat în București, în perioada 18-19 iulie 2015, în incinta Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

http://www.efpa.eu/events/2015-07-18-the-first-edition-of-the-international-conference-on-forensic-psychology-and-psychological-expertise-

WhatsApp chat