Cristian Holban - Expert psiholog

Cristian Holban

Salut!

Eu sunt Cristian şi sunt Expert Psiholog şi Psiholog Clinician Specialist.

Am o carieră bogată, colaborând ca psiholog pentru expatriaţi în cadrul Médecins Sans Frontiéres” din anul 2013. De asemenea m-am ocupat de evaluarea cazurilor de violenţă domestică şi am coordonat la ANES echipa de psihologi care se ocupau de victimele violenţei domestice.

De-a lungul activităţii mele, m-am preocupat intens pentru formarea profesională continuă în scopul perfecţionării cunoştinţelor mele. În acest sens, m-am specializat şi am experienţă în Expertiză Psihologică Judiciară şi Extrajudiciară. În urma cazuisticii complexe cu care m-am confruntat, am putut ajuta persoane care treceau printr-o etapă grea din viaţa lor.

Prin Expertizele Psihologice Judiciare şi Extrajudiciare pe care le-am realizat de-a lungul timpului, clienţii meu au avut câştig de cauză în Instanţă. Consider că acest succes mă recomandă ca fiind un bun profesionist. De asemenea, mă recomandă faptul că tratez actul profesional cu maximum de responsabilitate şi seriozitate, sunt o persoană meticuloasă, perseverentă, tenace, deschisă, sociabilă şi accept mereu noi provocări.

Te aştept la cabinet!

Meniu
WhatsApp chat